دستور طرز تهیه کباب حسینی مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب حسینی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت :•: 1 کیلو
پیاز ریز :•: 0/5 کیلو
دنبه :•: 250 گرم
فلفل سبز :•: 250 گرم
گوجه فرنگی :•: 1 کیلو
نمک :•: به مقدار کافی
برای تهیه کباب حسینی ابتدا گوشت را به اندازه مناسب خرد و با آب پیاز 4-5 ساعت خیس کنید . سپس گوشت را به سیخ های کوچک چوبی مخصوص این نوع کباب بکشید .
به این ترتیب که به هر سیخ ، یک تکه گوشت ، یک تکه دنبه ، یک پیاز و یک فلفل سبز بکشید تا سیخ ها کاملاٌ پر شوند .
سیخ های کباب حسینی را کف قابلمه بزرگی بچینید . گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کنید و روی سیخ ها بگذارید .
دوباره یک ردیف سیخ و یک ردیف گوجه فرنگی تا سیخ ها تمام شوند . آخرین ردیف باید گوجه فرنگی باشد .
در دیگ را محکم ببندید و با حرارت بسیار کم بپزید . نمک را موقعی که کباب حسینی آماده شد ، بزنید تا گوشت سفت نشود .
با همان سیخ ها در ظرف بچینید و سر سفره ببرید. ترجیحا کباب حسینی با پلو میل بفرمایید.
دستور طرز تهیه کباب حسینی مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 291
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0